MGB2-Classic

Het multifunctionele deurslot MGB is er nu in een uiterst modulaire bouwvorm, de MGB2-Classic. Elke functie van het deurslot is beschikbaar via aansluitklemmen. Er zijn 0V en 24V in- en uitgangen en het slot maakt gebruik van redundante OSSD-uitgangen voor de veiligheidsketen.

Er zijn knoppenmodules die voorzien kunnen zijn van 1, 2 of 3 elementen, zoals druk, draai- en noodstopknoppen. Alle knoppen hebben een vrij aanstuurbare LED indicatie.


Als een knoppenmodule in het slot wordt omgekeerd (nodig bij wijziging tussen links- en rechtsdraaiende deuren) dan verandert er niets aan de aansluitklemmen. Het apparaat “begrijpt” de verandering en zorgt ervoor dat er elektrisch niets hoeft te worden gewijzigd.


Vanzelfsprekend bereikt dit deurslot PL e / Cat. 4, ook wanneer meerdere sloten in serie worden gebruikt. Het coderingsniveau conform ISO 14119 is hoog en is daarmee een goede maatregel tegen manipulatie.


De MGB2-Classic heeft nog meer onder de motorkap. Indien de keten wordt aangesloten op een speciale module, kan via IO-Link een reeks van procesdata uit elk slot worden gelezen, zoals temperatuur, voltage, coderingen, aantal schakelingen etc., etc. Op aanvraag is een uitgebreide uitleg hierover beschikbaar.


De modulaire opbouw heeft enorme voordelen. Het is bijvoorbeeld niet meer nodig om telkens verschillende versies moeten te bestellen. De modules zijn snel leverbaar en alles past op alles.

  • ± 1 minute