Uitbreiding team Euchner Benelux

Met trots kondigt Euchner aan dat twee ervaren professionals op het gebied van machineveiligheid Euchner Benelux komen versterken!

Voor België is dat Ronny Slenders - (Sales Manager voor België en Luxemburg) en voor Nederland is dat Martijn Kennis - (Sales Manager voor Nederland).

Wij verwachten dat Ronny en Martijn de producten en diensten een nog steviger positie in de markt zullen geven door de kennis en ervaring die zij meebrengen. Beide heren kunt u rechtstreeks aanspreken, zowel telefonisch als per mail.

Heeft u vragen? De contactgegevens van Ronny (foto rechts) en van Martijn (foto links) vindt u op de pagina Medewerkers.

Euchner biedt een scala van hoogwaardige veiligheidsproducten voor toegangsbewaking, autorisatie en evaluatie. Machineveiligheid wordt tevens projectmatig ondersteund door de afdeling Safety Services.

Praktisch, duidelijk en werkbaar zijn kernbegrippen bij Euchner. Behoefte aan meer inzicht? Euchner verzorgt pasklare trainingen. Leg uw vragen eens op tafel bij onze experts. Dan komen we er samen uit.

Machineveiligheid is core-business bij Euchner. Wij zorgen dat onze kennis altijd up-to-date is, zodat wij die verhelderend praktijkgericht kunnen delen.

  • < 1 minute