RFID deurvergrendeling met 3900N houdkracht

De nieuwe RFID actuator voor de Euchner CTP schakelaar kan in vergrendelde toestand worden belast met trekkrachten tot 3.900 Newton. Hiermee komen er nóg meer toepassingen beschikbaar voor deze intelligente en robuuste schakelaar. Het hoogste veiligheidsniveau PL e en de unieke codering van de actuator zorgen ervoor dat aan de belangrijkste voorwaarden voor machineveiligheid wordt voldaan.

De CTP heeft een beschermingsklasse van IP69 voor de standaardversie. Bij de uitvoering met knoppen bepalen de knoppen de beschermingsklasse, namelijk IP65. Er moeten een aantal standaard keuzes worden gemaakt: Het vergrendelingsprincipe ruststroom of arbeidsstroom. Individuele OSSD-uitgangen of OSSD in- en uitgangen voor seriële aansluiting. Unieke of multi RFID codeherkenning. Het soort connectoraansluiting 1xM12, 2xM12 of 1xM23. En de uitvoering van de hulpontgrendeling (voorzijde) en vluchtontgrendeling (achterzijde).

Ten slotte zijn er nog speciale varianten met ATEX en ASi-bus aansluiting. Voor zeer grote mechanische toleranties van de deur zijn er diverse schuifgrendels waarop de CTP kan worden gemonteerd.