MGBS

De nieuwe slanke MGBS is toegevoegd aan de succesvolle serie MGB deursloten. De MGBS biedt uitkomst op plaatsen waar weinig ruimte is en op hoekposities van afschermingen. De behuizing kan optioneel worden voorzien van drie bedieningselementen: een noodstopknop en twee led-verlichte drukknoppen.

Nadat elektrisch is ontgrendeld kan de MGBS met de hendel worden geopend. Zodra de hendel wordt verdraaid, verschijnt er aan de zijkant een lock-out plaat met ruimte voor drie industriële hangsloten. Hiermee kunnen personen insluiting voorkomen.
Ook kan er een optionele vluchtontgrendeling aan de binnenzijde van de deur worden geplaatst.

De bevestigingsschroeven van de slotplaat en van de greepmodule zijn niet zichtbaar en niet eenvoudig bereikbaar. De MGBS werkt op basis van RFID transpondertechnologie. Samen met de verborgen bevestigingen is dit een perfecte maatregel tegen manipulatie.
De MGBS behaalt Categorie 4 / PL e volgens ISO 13849-1, bezit een hoge codering volgens ISO 14119, voldoet aan beschermingsklassen IP65, IP67, IP69 en heeft een houdkracht van 3.900 N. Een robuuste allrounder.

Het verbinden is eenvoudig dankzij de connectoraansluiting. Aansluitkabels zijn verkrijgbaar in diverse lengtes.

  • < 1 minute