Een brochure voor een hele productgroep

Één brochure voor een hele productgroep - september 2006

De vele nieuwe producten die EUCHNER de laatste jaren heeft ontwikkeld hebben geleid tot een veelvoud aan brochures. Al die brochures bijhouden is lastig en voor de klant niet altijd even overzichtelijk. Daarom is er besloten om diverse productlijnen te groeperen en daarover één brochure te maken. De eerste totaalbrochure is nu leverbaar en handelt over alle elektromechanische veiligheidsschakelaars met een kunststof behuizing. Naar verwachting zal de volgende gaan over de metalen varianten.

EUCHNER vernieuwt zeer frequent haar brochures. Via deze website kunt u daarvan de PDF-files downloaden of meteen bekijken. Klik op “downloads” en vervolgens op “brochures”.

In de lijst zoekt u de gewenste brochure. U ziet wanneer de brochure voor het laatst is gedrukt. Heeft u al brochures van Euchner dan kunt u op de achterzijde zien hoe actueel die is. De brochures zijn altijd verkrijgbaar in het Engels en Duits maar ook vaak in het Frans en Spaans. Met de rechter muistoets klikt u op het gewenste PDF-piktogrammetje en kiest u voor “openen” of “opslaan als”.

Heeft u liever de gedrukte brochures, dan vraagt u die gewoon even bij ons aan.

  • ± 1 minuut