CTP meets MGB

De transponder deurschakelaar CTP van Euchner en de handle module van het MGB deurslot zijn verenigd tot één oplossing. Het beste uit twee werelden!

Op de stevige slotplaat kan elke willekeurige CTP transponderschakelaar worden gemonteerd. Dit systeem is compatibel met alle schakelaars uit de CTP-familie: Power-to-lock, power-to-unlock, een optionele vluchtontgrendeling, een roestvrijstalen uitvoering en een ASi-bus variant. In combinatie met de CTP-Extended biedt het systeem extra bedieningselementen en indicatoren rechtstreeks op het deksel van de schakelaar.

Dankzij de slanke bouwvorm is het ook een ideale oplossing wanneer een deur tegen de hoek van een afscherming sluit, dan zitten de onderdelen niet in de weg. Het is ook een ideale oplossing wanneer een deur tegen de hoek van een afscherming sluit, dan zit deze slanke uitvoering niet in de weg. Er is maar één uitvoering voor links en rechts sluitende deuren, met een eenvoudige procedure verwissel je de richting. Verborgen montagegaten in de handgreepmodule en borgplaat beschermen tegen manipulatie.

Bij een geopende deur verschijnt er aan de zijkant van de handle module een metalen plaat die ruimte biedt voor 3 hangsloten. Hiermee kan worden voorkomen dat de installatie start tijdens onderhouds- of reinigingswerkzaamheden. Zoals alle veiligheidsschakelaars uit de CTP-serie voldoet de CTP met handle module aan Categorie 4 / PL e en tevens aan alle vereisten van ISO 14119.

De “CTP meets MGB” is in alle opzichten een allrounder voor veeleisende omgevingen.