RFID actuator met één montagegat

22-11-2017
Heeft u plaatsgebrek of wilt u een snelle montage? Dan biedt de nieuwe kleine RFID actuator uitkomst.  Een actuator met een ronde antenne zoals deze, verwacht eveneens een ronde antenne in de sensor. Veiligheidssensoren van EUCHNER zijn er in vele uitvoeringen met ronde antennes en met staafantennes.

Deze actuator werkt dus alleen samen met een bijpassende sensor met een ronde antenne. De elektronica van deze actuator is aan de zijkant van de behuizing geplaatst zodat er ruimte is voor een gat. Dit verdiepte gat in het midden van de actuator zorgt ervoor dat de afmetingen gering zijn en dat er slechts één handeling nodig is om deze te monteren.


De actuator mag op alle ondergronden worden gemonteerd, ook op metaal. Echter, volledig bondig inbouwen is alleen mogelijk in kunststof. De actuator verzendt, zodra hij binnen het bereik is, een unieke code van 40 Bit. Hij werkt met zowel UniCode als MultiCode veiligheidssensoren. De leveromvang bestaat uit 1 CES-A-BDA actuator en 1 bevestigingsboutje van M4x14mm met éénrichtingsmontage.

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.

Meer info